Neptün'den geliyorum ve buralar çok sıcak, ha bir de nem var

3 Ağustos 2016 Çarşamba

Aman Tanrım Dedim!: Paralel Evrenden Gelen Adam

6 yorum
 Olay 1954 yılının sıcak Temmuz ayında, Tokyo Havalimanı'nda gerçekleşiyor. Olayımızın başrolü mesleği gereği sık sık Tokyo'ya gelen bir iş adamıdır.



 Pasaport kontrolünde görülüyor ki, daha önce hiç duyulmamış bir ülkeden, -hiç değilse bizim boyutumuzda- Taured'dan geliyor. Adamı gözaltına alıyorlar.
 Çantası ve diğer eşyaları aranıyor. Arandıktan sonra gümrük yetkilileri çantasında birçok farklı Avrupa ülkesinden para buluyor.
 Pasaportuna bakıldığında ise daha önceki uçuşlarını sorunsuz bir şekilde tamamladığı, ve onaylandığı; hatta Japonya'ya da birçok kez gidip geldiği anlaşılıyor.

 Adam şaşırıyor, başına daha önce hiç böyle bir şey gelmemiş. Güvenlik görevlileri de bir o kadar şaşkın. Sonrasında adama haritada ülkesinin yerini göstermesini istiyorlar. Hiç tereddüt etmeden parmağını Andorra'ya götürüyor. Ve ülkesinin haritada yer almadığını görünce olaya anlam veremiyor.





Ülkesinin 1000 yıldan fazladır varolduğunu söylüyor.

Adam, kapısında 2 Japon polisinin durma şartıyla birkaç geceliğine otel odasına yerleştiriliyor.
 Sabah odanın kapısı açıldığında adamın ortadan kaybolduğu anlaşılıyor.

 Pencereden kaçmış olmasının imkanı yoktur, çünkü pencerede parmaklıklar yer almaktadır. Ve polisler de hiç ayrılmadan odanın kapısında dikiliyor.
 Odada ekstra kat veya balkon olmadığı için de kaçmasının imkanı kalmamıştır.

O günden beri adama bir daha ulaşılamıyor.



Ancak buna benzer birkaç olay da gerçekleşiyor:

Bu sefer 1851'de bir adam Frankfurt'da gezerken Almanya'nın adının Almanya değil, "Lassaria" olduğunu söylüyor.
Başka bir olay ise 1905'te Paris'te gerçekleşiyor. Bir adam bir marketten bir ekmek çalıyor. Ve adamı yakaladıklarında, adamın çok farklı bir dilde konuştuğunu farkediyorlar. Adam Lizbia'dan geldiğini söylüyor.


Bu olaylar karşısında yorumunuz ne? Olay bir Japon efsanesinden mi ibaret yoksa paralel evrenlerle mi alakalı? Ya da belki uzaylılar diyeceksiniz. Yorum olarak fikrinizi yazabilirsiniz.

Ayrıca benden araştırmamı ve anlatmamı istediğiniz başka bir şey varsa tekrar yorumunuza ekleyebilirsiniz.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

6 yorum :

  1. Rica ederim efsanelerin de gerçek bir dayanağı olduğunu unutmayalım. Paralel evren fikri en çok kafama yatan ki -bencesini geçtim artık- uzaylılar var. Çağımıza kadar gelmiş ve uzaylıların varlığına inanmayıp koskoca evrende tek olduğumuzu düşünmeye devam etmek bizi geriye götürmekten başka bir şey yapmıyor. Yazmana çok sevindim ve b-a-y-ı-l-d-ı-m! Yeni bir şeyiler öğrenmiş oldum. Çokca teşekkürler. Merakla sonrakini bekliyorum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyoruum, güzel yorumun için de çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Tüylerim ürperdi.😱😱
    Bu tip konularda daha sık yazmalısın.Yazı dilini seviyorum.Sonraki yazını merakla bekliyorum.😌

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir yazı olmuş, hakkında sık sık konuştuğumuz ve konuşurken binlerce teori ürettiğimiz bir konu. Ben paralel evrenlerin gerçekliğine gönülden inanan biri olarak çok beğendim, kesinlikle akıcı ve tatmin edici bir yazı olmuş ellerine sağlık, devamını dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, inan bana ben de devamını dört gözle bekliyorum. Konuyu hadi deyince bulamıyorum ahah

      Sil